ENHORABONA!

Ja teniu als vostres braços a la personeta que heu estat esperant durant tant de temps i s’ha convertit en el més important.  Els primers dies passen les hores volant i només teniu temps per mirar cada un dels moviments que fan. Jo també em quedaria mirant-los! Ara comença una etapa plena de noves aventures.

Les sessions Newborn són els reportatges amb més sentiment, és l’arribada d’un nou membre a la família, un moment de moltes novetats i de canvis. El principal canvi és veure com creix, i la millor manera és fer-ho capturant cada instant, cada gest per tenir-ho sempre.

Fotografia ares jucla lleida familia newborn recent nascut
Fotografia ares jucla lleida familia
Fotografia ares jucla lleida familia newborn recent nascutFotografia ares jucla lleida familia newborn recent nascut
Fotografia ares jucla lleida familia
Fotografia ares jucla lleida familia newborn recent nascut
Fotografia ares jucla lleida familia
Fotografia ares jucla lleida familia newborn recent nascut
Fotografia ares jucla lleida familia

 

Són sessions llargues, podem estar de dos a quatre hores, o inclús es podria allargar, sempre adaptant-nos al recent nascut, ens ho prenem amb calma i amb molta tranquil·litat. Estem molt pendents del que necessita el nounat i tenim la temperatura adequada per poder-la realitzar còmodament. Aquestes sessions les fem a l’estudi on disposo de tot el material i atrezzo necessari per dur-les a terme. I  generalment les fem al matí, és quan els bebès solen estar més tranquils. 

 

Informació Important:

Les sessions newborn es realitzen els primers 10 dies de vida, normalment entre els dies 6 i 10. Encara mantenen algunes postures de la panxa i teniu la lactància més dominada.

 

La reserva es farà durant l’embaràs per poder garantir la disponibilitat en l’agenda.

Aquestes sessions les dividim en tres parts. La primera són fotografies del recent nascut amb els pares, aconsellem que porteu roba de colors suaus i sense estampats. Després el bebè posicionat al puff i per últim en algun prop. Tot dependrà del que ens permeti el petit i el que escolliu els pares. 

Per la sessió:

– Organitzarem la sessió per quan al nounat li toqui menjar i poder-li donar  quan  arribi a l’estudi

– Intentar mantenir-l@ despert/a una bona estona abans de la sessió

– Vestir al nounat amb roba fàcil de posar i treure

Sabem l’important que és per vosaltres aquest moment i ho fem amb la màxima cura.

Gràcies per confiar-me el record del millor moment de la vostra vida.